Pågående arbeten

Elektrotjänst i Skåne samarbetar löpande med flera andra små och medelstora företag där vi mestadels utför renoveringar och service. Tidigare så utvecklades elektrotjänst starkt och vi anställde en del personal. Detta har vi helt ändrat om och nu finns det en person anställd i företaget, grundaren Martin Petersen. Företaget klarar av merparten av jobben själv men vid behov hyrs personal från någon av våra andra elföretag som vi samarbetar med. Vi gör löpande badrum och köksrenoveringar där vi arbetar som ett team, från dag ett till den sista finishen. Du som kund styr arbetet precis hur du vill och du har endast en kontakt, resten sköter vi. Vi har väldigt många referenser som fås vid förfrågan. Huvudleverantör elmateriel är Elgross´n Syd

Elektrotjänst i Skåne


Postadress: Box 25 , 218 21 Malmö
Telefon: 076-3065440
Mail: info@elrenovering.se
Godkänd för f-skatt

© Elektrotjänst i Skåne AB 2019