Om oss

Elektrotjänst i Skåne

Service och kvalitet är en självklarhet!

Elektrotjänst i Skåne är ett litet elinstallationsföretag i Malmö med de stora resurserna! Företaget drivs av mig, Martin Petersen som utför elinstallationer och service gällande om, ny och tillbyggnad, för villor, fastigheter, lägenheter och kontor. Jag jobbar ständigt med att vara uppdaterad om nya produkter, installationssätt  och de föreskrifter som ständigt förändras.
Elektrotjänst i Skåne startades 2010. Fram tills 2013 växte företaget successivt och hade som mest 6st anställda med kontor och lager i Malmö.
Med 11 års erfarenhet som elinstallatör och ett gediget bagage med en hel del spännande projekt, stora som små, inom alla delar av branschen kan jag min sak.

Genom mitt breda kontaktnät med övriga entreprenörer såsom målare, snickare, vvs, anläggning mm tillgodoser vi alla våra kunders önskemål. Elektrotjänsts ambition är att leverera med hög standard och känsla för service och kvalitet. Resultatet genom ett tätt samarbete med andra elinstallationsföretag och övriga yrkesgrupper inom byggbranschen, är helt enkelt väldigt nöjda kunder, där Elektrotjänst i Skåne levererar kompletta installationer åt såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Idag fokuserar jag på mindre projekt och framförallt dom små kunderna, privata som företagare, där en förstklassig service är viktig!
Erfarenhetsmässigt har jag jobbat som reseinstallatör i stora delar av Norge under 2007-2009, därefter tog företaget start.
Företaget har och har haft kunder inom en bred sektor med såväl privatkunder som stora och små företag, föreningar, tillverkningsföretag, kommun och fastighetsägare.

Det finns två delar av företaget. Det ena är som beskrivet ovan i nära hand med andra byggföretag där vi gör renoveringar, badrum mm
Den andra delen är mitt egna arbete direkt mot slutkund och det är där den största fokusen ligger – att bygga upp långvariga samarbeten och förtroenden.

Elektrotjänst i Skåne är ditt lokala företag i Tygelsjö/Klagshamn med en hög servicekänsla och engagemang!

Allt material som jag använder mig av är godkänt och kvalitetssäkrat, så att ni får en riktig installation  som håller i många år. Vår huvudgrossist är Elgrossen
Jag tror på engagemang, kvalité, planering och hög standard, vilket jag levererar genom mina jobb.

Välkommen med er förfrågan!

Elektrotjänst i Skåne


Postadress: Box 25 , 218 21 Malmö
Telefon: 076-3065440
Mail: info@elrenovering.se
Godkänd för f-skatt

© Elektrotjänst i Skåne AB 2019