Kortbetalning

Nu lanserar vi, som en av de första i branschen, kortbetalning direkt på plats efter avslutat arbete. I samarbete med iZettle för iPhone och vår kopplade kortläsare kan våra kunder betala direkt med Visa, MasterCard mfl direkt via telefonen! Transaktionerna är lika säkra som betalning med BABS, Paylink mm. Kvitto fås direkt till önskad mejladress. Avgiften för denna betalning blir mindre än den faktureringsavgift som vi normalt tar ut vid fakturabetalning och Ni ser godkänd betalning direkt på kontoutdrag via bank. Vi är väldigt nöjda med denna nya form av betalning och hoppas att våra kunder även kommer att uppskatta detta.

Elektrotjänst i Skåne


Postadress: Tornspiregatan 14 , 218 72 Tygelsjö
Telefon: 076-3065440
Mail: info@elrenovering.se
Godkänd för f-skatt

© Elektrotjänst i Skåne AB 2021