Elbesiktning

Tänk på att du som säljare av en bostadsrätt eller småhus har upplysningsplikt för alla fasta installationer, inklusive elinstallationerna. Du som köpare har undersökningsplikt av installationerna. Därför är det oerhört viktigt att låta en besiktning bli utförd med protokoll som resultat. På detta sättet får du en översikt om hur anläggningen mår. Under hela november och december månad har vi fasta priser på besiktningar! Chansa aldrig, utseendet kan bedra och faran för liv kan vara överhängande. Kontakta oss nästa gång du köper/säljer bostad! Låter du sedan oss rätta till eventuella fel och brister så bjuder vi dessutom på kostnaden för besiktningen! Välkommen med din förfrågan.Elektrotjänst i Skåne


Postadress: Tornspiregatan 14 , 218 72 Tygelsjö
Telefon: 076-3065440
Mail: info@elrenovering.se
Godkänd för f-skatt

© Elektrotjänst i Skåne AB 2020