Installation av frostskyddsanläggning till Brf Malmgården, Malmö

Vi har fått in en order gällande frostskydd där Brf Malmgården i Malmö är beställare. Uppdraget består av att installera värmekabel i hängrännor och stuprör på fastigheten. Automatikskåp som styr hela anläggningen installeras på entresolplan. Värmekabeln är självbegränsande och känner då alltså själv av där den behöver värma på. Hela systemet kan sedan via BUS-ledning kopplas samman och övervakas från t.ex. dator eller surfplatta. Arbetet planeras vara klart efter årsskiftet. Bilder kommer att läggas upp kontinuerligt. Lite uppdatering: Installationskabel är förlagt med lite över 1000m Värmakabel med lite över 600m. Detta fördelat på 5st styrskåp. Installationen är gjord så att all kablage och dosor lätt kan lossas och lyftas vid underhåll på tak eller byte av takpapp. Systemet kan kopplas samman med fastighetens övriga duct för övervakning av drift, energiåtgång eller felsökning.

Elektrotjänst i Skåne


Postadress: Tornspiregatan 14 , 218 72 Tygelsjö
Telefon: 076-3065440
Mail: info@elrenovering.se
Godkänd för f-skatt

© Elektrotjänst i Skåne AB 2020