Uppdatering av info

Elektrotjänst i Skåne har sedan starten 2010 genomgått en rejäl resa från att ha varit enskild företagare till att ha 6st anställda och sen tillbaka till en anställd, mig Martin som startade och driver företaget.

Så nu är det bara jag kvar. Jag utgår numera från Tygelsjö där jag också bor. Jag har nya mål och nya fokuseringar. Mitt fokus ligger på snabb service och mindre/medelstora jobb, vilket är det roligaste anser jag.

Som alltid så håller jag väldigt hög service och det finns ingenting jag backar för. Utmaningar vill jag ha, det jag inte har gjort förr vill jag gärna ta mig an. Med en utomordentlig elgrossist, säljare och support från tillverkarna jag använder, så provar jag gärna nya produkter och gillar att vara i framkant vad gäller innovativa lösningar.

”Mina kunder vet att dom kan ringa mig 24/7 med vad det än gäller”

. Jag är din lokala förankring i Tygelsjö/Klagshamn med starka band till samarbetspartners i branschen.

Välkommen att kontakta mig!

Elektrotjänst i Skåne


Postadress: Tornspiregatan 14 , 218 72 Tygelsjö
Telefon: 076-3065440
Mail: info@elrenovering.se
Godkänd för f-skatt

© Elektrotjänst i Skåne AB 2020