Om oss

Elektrotjänst i Skåne

Service och kvalitet är en självklarhet!

Elektrotjänst i Skåne startades 2010.
Elektrotjänst är i grunden ett litet elinstallationsföretag i Malmö med de stora resurserna! Företaget drivs av Martin Adelros med personal, som utför elinstallationer och service gällande om, ny och tillbyggnad, för villor, fastigheter, lägenheter och kontor. Vi har även materialförsäljning och vi levererar nyckelfärdiga smart-hem paket, vitvaror och värmekällor för villa och fastighet. Vi jobbar ständigt med att vara uppdaterade om nya produkter, installationssätt  och de föreskrifter som ständigt förändras.

Genom vårt breda kontaktnät med övriga entreprenörer, leverantörer och butiker så tillgodoser vi alla våra kunders önskemål. Elektrotjänsts ambition är att leverera med hög standard och känsla för service och kvalitet. Resultatet genom ett tätt samarbete med andra företag och övriga yrkesgrupper inom byggbranschen, är helt enkelt väldigt nöjda kunder, där Elektrotjänst i Skåne levererar kompletta installationer åt såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Elektrotjänst i Skåne är ditt lokala företag i Tygelsjö/Klagshamn med en hög servicekänsla och engagemang!

Allt material som jvi använder oss av är CE-märkt, godkänt och kvalitetssäkrat, så att ni får en riktig installation  som håller i många år. Vi levererar material och produkter från samtliga butiker, grossister.
Elektrotjänst står för engagemang, kvalité, planering och hög standard, vilket vi levererar genom våra jobb.

Välkommen med er förfrågan!

Elektrotjänst i Skåne


Postadress: Tornspiregatan 14 , 218 72 Tygelsjö
Telefon: 076-3065440
Mail: info@elrenovering.se
Godkänd för f-skatt

© Elektrotjänst i Skåne AB 2021