Tidigare projekt

Följ oss på sociala medier

Vi har mer och mer gått över till att publicera händelser på Instagram och Facebook. Följ oss där för att hålla dig uppdaterad om det senaste!

Samarbetsavtal med done.

Vi kan nu meddela den glada nyheten att done- den enda appen du behöver för att hitta hantverkare nu expanderar till Malmö. Vi är extra glada över att få vara med på detta som leverantör och i nästa vecka blir det möjligt att via appen hitta och få offerter från seriösa hantverkare i Malmö med omnejd. Ladda ner appen och get it done!

Fortsatt förtroende hos Brf Järven Malmö

Vi har fått nästa etapp hos Brf Järven Malmö med ytterligare 84st lägenheter.
Arbetet innebär att vi byter ut alla elinstallationer i varje lägenhet.
Arbetet beräknas pågå mellan Augusti 2019 – Februari 2020.

Elinstallationer till Brf Järven Malmö

Vi har fått förtroendet att installera 3-fas i 80st lägenheter åt Brf Järven i Malmö.
Vi byter ut samtliga elinstallationer i varje lägenhet och kopplar på oss deras nya 3-fas system i trapphusen.
Arbetet är beräknat att pågå från Augusti 2018-februari 2019.

Februarikampanj insamling till Barncancerfonden

Sist så samlade vi tillsammans in pengar till Bröstcancer.
Nu vill jag ge till barncancerfonden.

Under HELA februari månad kommer jag skänka 50kr för varje timme ni anlitar mig. Det finns en onlinekod ni skall använda som är barn2016
Hjälp mig att hjälpa, uppge gärna var/hur ni fått informationen om erbjudandet!
Målet är att tillsammans samla in 5.000kr.
Ni får gärna hjälpa till genom att skänka mer än mina 50kr.
Resultatet av vår insamling kommer att presenteras här innan jag skickar in gåvan till fonden.

Garanterad Installatör – Ebeco

Vi kan stolt meddela att vi nu är Garanterad Installatör av Ebecos värmeprodukter Se länk till Ebecos hemsida Elektrotjänst-Garanterad installatör
"Företaget har fått märkningen Garanterad installatör eftersom de gör dokumenterade och säkerställda installationer"
Vi lämnar tillsammans med Ebeco upp till 25 års garanti på Din installation!

Uppdatering av info

Elektrotjänst i Skåne har sedan starten 2010 genomgått en rejäl resa från att ha varit enskild företagare till att ha 6st anställda och sen tillbaka till en anställd, mig Martin som startade och driver företaget.

Så nu är det bara jag kvar. Jag utgår numera från Tygelsjö där jag också bor. Jag har nya mål och nya fokuseringar. Mitt fokus ligger på snabb service och mindre/medelstora jobb, vilket är det roligaste anser jag.

Som alltid så håller jag väldigt hög service och det finns ingenting jag backar för. Utmaningar vill jag ha, det jag inte har gjort förr vill jag gärna ta mig an. Med en utomordentlig elgrossist, säljare och support från tillverkarna jag använder, så provar jag gärna nya produkter och gillar att vara i framkant vad gäller innovativa lösningar.

”Mina kunder vet att dom kan ringa mig 24/7 med vad det än gäller”

. Jag är din lokala förankring i Tygelsjö/Klagshamn med starka band till samarbetspartners i branschen.

Välkommen att kontakta mig!

Stolt sponsor av IFK Klagshamn

Elektrotjänst i Skåne kan stolt meddela att vi nu samarbetar med och sponsrar IFK Klagshamn i deras verksamhet. Vi hoppas att detta kan leda till ännu fler kontakter och samarbeten framöver IFK Klagshamn-nyheter

Foliering av servicebil

Denna bil har fått åka runt lite för länge utan dekaler så det fick bli något litet extra 🙂

I mån av tid lägger vi upp pågående projekt här

Projekt som löper över en viss tid läggs oftast upp här, mindre projekt läggs direkt i just nu - i mån av tid. En del projekt och mindre jobb av liknande karaktär lägger vi inte upp alls.

Golvvärmeinstallation, badrum Lund

Ännu en kund som får det varmt om fötterna tack vare golvvärme från EBECO där "Elektrotjänst har fått märkningen Garanterad installatör eftersom de gör dokumenterade och säkerställda installationer"

Belysning av reklamsläp

Vår samarbetspartner och trogna kund, Mariebergs Brasvärme beställde belysning till ett av sina reklamsläp. Detta löste jag genom att konstruera en solcellsdriven belysning via ljussensor och batteriladdning. Resultatet talar för sig själv!

Badrumsrenovering, förläggning av golvvärme

Renovering av sekelskifteslägenhet, hall, kök, bad

Tillsammans med vår nya samarbetspartner Nydala Bygg har vi renoverat en lägenhet med blandad ny och gammal stil

Större badrumsrenovering, Dalby

Tillsammans med vårt team TP Bygg & Kakel och Malmö VVS har vi nyss avslutat en spännande renovering av ett rejält badrum med läckra detaljer och asymmetrisk belysning

Badrum och tvättstugerenovering Trelleborg

Hjärtstartarprojekt ”Rädda Liv” i Tygelsjö

Elektrotjänst i Skåne kan stolt meddela att vi medverkat i det projekt som Tygejsö Byalag drivit där vi har ordnat fram 6st hjärtstartare från Via Medici och fått sponsrat från Malmö stad. Byn är nu den första i sitt slag som har ett heltäckande nätverk av hjärtstartare! Dessa 6st hjärtstartare har Elektrotjänst monterat och gjort elinstallationer till utan kostnad. Detta har vi gjort dels för att vi är engagerade i denna fråga men även för att vi ville sponsra projektet ekonomiskt. Alla 6 hjärtstartare sitter utomhus och är tillgängliga 24/7. Ni kan söka fram dom i Hjärtstartarregistret

Kraftinstallation golvuttag i 100 årigt golv = sant

Ett 100-årigt golv och en helt ny installation = sant Denna kund hade ett enormt vardagsrum och önskade vägguttag på två sällen mitt på i rummet. Tillsammans med vår fantastiska samarbetspartner Tobias från TP Bygg & Kakel som sågade upp golvet, kunde vi få ner ström till dessa uttag. När installationen var klar så syntes inte ett spår av vårt ingrepp, som ni kan se på bilderna!

Elrenovering Räng Sand

Helhetsrenovering av en väldigt gammal byggnad, en gammal skola, i Räng. Vi bytte all el, allt kablage och alla vägguttag och strömbrytare. Valet föll på retro uttag och brytare från Byggfabriken.

Inglasat uterum

Nybyggnad av uterum

Uterum på 30kvm med golvvärme i Vellinge

Uterum 27kvm Räng sand. Golvvärme ,spottar och trådlöst ljud till en helnöjd kund

Trädgårdsbelysning, spabad mm

Pågående jobb med små tillägg hos en trevlig kund i Tygelsjö. Fler bilder följer allt eftersom

Belysning garage

Ny belysning i tidigare mörkt garage[caption id="attachment_2489" align="aligncenter" width="700"] en svart dosa mot vit kabel går egentligen helt emot min tro men kunden har alltid rätt ;)[/caption]

belysning tv-rum i låda

Inredning vind

Just nu utför vi elinstallationerna där en tom vind inreds till bostad

Inlånade av Imtech Malmö till Rättscentrum

  Just nu hjälper vi Imtech Malmö med slutspurten av projekt Rättscentrum, Malmös nya samlade enhet för Tingsrätt, Polis, åklagare och Kriminalvård. Bygget har pågått sedan 2011 och är nu nästan färdigt Det känns roligt att få vara med, även om det är i sista svängen så är det väldigt spännande och vi tackar för förtroendet. Totalt 5 månader fick vi vara med på ett väldigt unikt projekt och det tackar vi för.

Belysning och kraftinstallationer åt AF-L architects, Kund: BAHNHOF MALMÖ

Vi har fått i uppdrag att installera kraft och belysning till Bahnhofs nya serverhall och kontor i Malmö. Dock så gör vi inte serverhall, endast kontorsdelen.  

Utlånade till Imtech Lund

Vi har fått möjligheten att hjälpa Imtech Lund på ett av deras projekt gällande Byggnad 90, St: Lars. Ombyggnation till bl.a. skola och vårdhem.

Vi hjälper gladeligen till och förfrågan kom väl till pass i tiden, det är trots allt mer av detta som behövs i vår bransch, att hjälpas åt och samarbeta.

Dessutom är det nyttigt för oss att hålla igång även med storbyggen.

Ramavtal Skogsstyrelsen

Elektrotjänst tecknade i Juni 2013 ett ramavtal med Skogsstyrelsen. Avtalet, gällande elinstallationer, på Ullstorps kursgård i Höör, löper 18 månader med möjlighet till förlängning i 12 + 12 månader.

Vi ser fram emot ett bra samarbete och nya spännande utmaningar.

Renovering av Skånelänga

Retro installationer, galvade rör och Renova apparater

Retro installationer, galvade rör och Renova apparater

Vi har stolt fått i uppdrag att förverkliga detta projekt tillsammans med en framgångsrik inredare och designer inom modevärlden. Han syns aktivt i TV-program och i media. Sjävklart så blir detta långt ifrån standard med smakfull inredning och speciella val av materiel.

Bilder uppdateras allt eftersom projektet skrider fram.

20130703-121425.jpg

Elrenovering av hus

Efter besiktning fann vi att detta hus var en riktig dödsfälla. Väldigt mycket hemmafix och totalt livsfarliga kabeldragningar och installationer. Förutom de bilder ni ser här på uttagen var det bla använt gulgrön ledare som fas, ikke fungerande jfb och mycket annat. Nu gör vi om och gör rätt så familjen får ett säkert hus.

Ombyggnation kontor till lägenheter

Projektet är slutfört med ett riktigt fint resultat och ett par veckor före tidsplanen. Vi tackar alla inblandade för ett gott samarbete och önskar lycka till med försäljningen. Vi har fått i uppdrag att utföra elinstallationerna av den ombyggnation av kontor till lägenheter åt Fastiq AB i Försäkringskassans gamla lokaler vid Värnhem. Projektet beräknas löpa 12 veckor. 3 nya och moderna lägenheter skall det bli. Vi uppdaterar kontinuerligt med bilder.

Uppfräschning av innergård

Under vintern / våren utför vi på uppdrag av Malmö Byggcenter, nyinstallationer av ytterbelysningar åt en brf i Malmö. På bilden syns förarbete med förläggning av rör i mark.

Byte av brandskadad elcentral

Som rent ut sagt var för jävligt utförd sedan innan!

Installation av frostskyddsanläggning till Brf Malmgården, Malmö

Vi har fått in en order gällande frostskydd där Brf Malmgården i Malmö är beställare. Uppdraget består av att installera värmekabel i hängrännor och stuprör på fastigheten. Automatikskåp som styr hela anläggningen installeras på entresolplan. Värmekabeln är självbegränsande och känner då alltså själv av där den behöver värma på. Hela systemet kan sedan via BUS-ledning kopplas samman och övervakas från t.ex. dator eller surfplatta. Arbetet planeras vara klart efter årsskiftet. Bilder kommer att läggas upp kontinuerligt. Lite uppdatering: Installationskabel är förlagt med lite över 1000m Värmakabel med lite över 600m. Detta fördelat på 5st styrskåp. Installationen är gjord så att all kablage och dosor lätt kan lossas och lyftas vid underhåll på tak eller byte av takpapp. Systemet kan kopplas samman med fastighetens övriga duct för övervakning av drift, energiåtgång eller felsökning.

Elbesiktning

Tänk på att du som säljare av en bostadsrätt eller småhus har upplysningsplikt för alla fasta installationer, inklusive elinstallationerna. Du som köpare har undersökningsplikt av installationerna. Därför är det oerhört viktigt att låta en besiktning bli utförd med protokoll som resultat. På detta sättet får du en översikt om hur anläggningen mår. Under hela november och december månad har vi fasta priser på besiktningar! Chansa aldrig, utseendet kan bedra och faran för liv kan vara överhängande. Kontakta oss nästa gång du köper/säljer bostad! Låter du sedan oss rätta till eventuella fel och brister så bjuder vi dessutom på kostnaden för besiktningen! Välkommen med din förfrågan.Inredning

Ljussättning utemiljö

Vi har fått i uppdrag att under hösten få ljussätta en lite ovanlig trädgård med bl.a. spottar i markstenar, ljusdioder i murar, poolbelysning och fasadbelysningar. Vi skall få till några bra bilder under arbetets gång och förhoppningsvis några läckra resultatbilder vid kvällsljus, så håll er uppdaterade!

Byte av fasadmätarskåp

Elrenovering sommarbostad Hven

Under vecka 38+39 utför vi omfattande uppfräschning av elanläggningen i två st sommarbostäder på ön. Fasadmätarskåp, centraler, kablage, elradiatorer, apparater mm skall bli nytt och fräscht.

Bilder kommer upp efter hand.

Omfattande elrenovering av fastighet på Ven

Vi är väldigt glada att vi fått i uppdrag att under September och Oktober månad utföra en omfattande  elrenovering av en väldigt gammal och fin fastighet på ön. Detta kommer att ske under lite speciella och försiktiga omständigheter då husets egenskaper och originalväggar inte får komma till skada. Bilder visar en del av installationen

Elrenovering och nyinstallationer av villa i Hjärup

Under vecka 35-36 så har vi full genomgång av en väldigt gammal och farlig elanläggning och fräschar upp så det möter dagens standarder och säkerheter. Finns inga bilder tyvärr.

Totalrenovering av stuga i Malmö

   

Köksinstallation, Stora Norregatan LandskronaElrenovering på Östra Stallmästaregatan, Malmö

Omdragning av kablage, montering av nya apparater och central med automatsäkringar med jordfelsbrytare.

Ombyggnad av garage till lägenhet, Hven

Totalrenovering av lägenhet på Brogatan, MalmöNyinstallationer av belysning och kodlåssystem till fastighet, Malmö

Totalrenovering av villa i Husie, Malmö

Om och nybyggnation av villa i Hököpinge

Källarbelysning

Elcentraler

Villa

Nybygge

Fastighetscentral

Sommarbostad Blentarp

Totalrenovering grisfarm till café & butik

Före

Efter

Totalrenovering av häststall

Före

Efter

Köksbelysning, villa

Installationer i kök

Fasadbelysning

Elektrotjänst i Skåne


Postadress: Tornspiregatan 14 , 218 72 Tygelsjö
Telefon: 076-3065440
Mail: info@elrenovering.se
Godkänd för f-skatt

© Elektrotjänst i Skåne AB 2021